Du behöver testa prova 3WoW skraplott

3Wow är en hävdvunnen skraplott och inte bara det, den är ocså en av de mest populära skraplotterna finns online. Ej bara attraherande grafik och teman utan de kostar inte mer än man vill göra av med.

Testa 3 Wow.

Reglerna för att spela skraplotter 3Wow är mycket enkla, ett bra förslag för att lära sej hur spel fungerar utan att riskera ett litet antal pengar är att provspela gratis “På skoj”.


Klicka på bilden för att spela 3WoW med bonus med svenskt bolag

Man har säkert förut någon gång skrapat “pappersskrap” på någon utav de “gamla vanliga bekanta” där du hittar du trisslotter alternativt trissen, stor tretal, skraptriss med sina varje trissvinster.

Men om man idag vill starta spela på nätet så behöver du ej vara nervös alternativt orolig, de större spelbolagen (kanske med Betsson i spetsen) har dels assistans texter på samtliga annorlunda spelvarianter samt om det inte räcker så kan man eposta eller ringa till deras stöd.

Om man vill börja med att pröva exempelvis 3wow så kan du spela avgiftsfri för att förstå hurdan spel fungerar och då väljer man främst att “Spela på skoj”.
Då kan man raspa hur mycket du vill så att man känner dej i hushållet med hur skraplotten funkar innan man börjar spela för riktiga pengar.

När man en del senare är varm i kläderna och starta spela med riktiga pengar är det blott att alternera till detta och så får man välja hur mycket du önskar satsa i var spelomgång.

Efter innefattar det att välja den skraplott som man tror gömmer drömvinsten samt börja spela.
För om man väljer korrekt kan du skrapa fram och vinna riktigt riktigt enormt.

Om man önskar draaaaaaa uuuut på spänningen så skrapar man en fyrkant i taget, men om du innehar bråttom (att vinna? ) så väljer man “Skrapa alla” då skrapar systemet alla rutor genast till dej.

Tänk dig att man vinner! då kan du skrapa på vinstfördubblaren samt har du turen med dig kan man vinna riktigt riktigt mycket stort.

Nu ska vi prata de riktigt stora pengarna. Om man skrapar fram rutor med klöver så innehar du hos exempelvis Betson chansen att vinna en fantastisk storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i 15 års tid. Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. ‘

När man satsar går det att investera så en del som 5, 50 kronor samt ända upp till så mycket som 225 kronor per lott, och ju högre summa man satsar desto flesta slantar kan man vinna.

Att hiva hem en jackpot på inte kortare tid än lite mer än 11 miljoner kronor är ju ej heller totalt fel.

Är du så tursam?

Antagligen måste man som en viss anka putsa upp en turkrona och låta den deltaga!

Som jag författade tidigare så har alla spelsajter på webben, inte bara 3WoW, jättehäftig samt attraherande grafik och det gör ju ej spelen mindre attraktiva alternativt spännande, vinner man desssutom 11 miljoner eller de 55 000 kronorna var månad så borde din dag vara räddad.

Be the first to comment

Leave a Reply