Vinn på gratis skraplotter utan att satsa en krona

Men främst en del om skraplottens historia innan gratis skraplotter

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under direktion av utav forskaren John Koza samt Daniel Bower alstra den första datorgenererade skraplotten.

Enkla skraplotter kräver att spelaren passar tre (eller olikartad antal) av samma vinstsummor.

Om detta sker vinner spelaren detta belopp.
Mer komplicerade skraplotter innehar ett flertal olika fason att vinna på ett kort.

Det är först sedan pappers- skraplotter introducerats online som spelbolag som Betsson och övriga ger spelsugna chans att prova avgiftsfri skraplotter.

Skraplotter är i en mängd olika utföranden och typer.

Samtliga lotteriföretag som är verksamma i Sverige har tagit fram åtminstone en skraplott var som de marknadsför på olika sätt.
Det gemensamma allmän skraplotter är att de har ett icke genomskinligt ytskikt utav plast.

Det är detta plastskikt som lottköparen skall raspa med hjälp av sin nagel, ett verktyg eller som fallet är när man lirar online med så kallade digitala skraplotter, låta datorn göra det.

När plastskiktet har skrapats dän från lotten visar det sej om det är en vinstlott eller inte.

Om du jämför med de vanligaste pappers- skraplotterna som Tretal, Tiokronorssedel samt Sverigelotten, Skrap-Bingo, Skrap-Labyrint samt Skrap-Pyramid så innehar några av de populäraste på internet spelsajterna som MrGreen, NordicBet, Betsafe,Betsson, Cherry, CasinoEuro, samt även det idag totalt omkörda Svenska Spel innehar antagligen hundratalet annorlunda varianter utav skraplotter.

Samtliga spelportaler offererar på lite annorlunda sätt gratis skraplotter.

Du surfar in på någon utav ovanstående spelportaler (med fördel nyttjar man Google för tillgängliga hela adressen).
Så väljer man någon utav samtliga de gratis skraplotter man anser verkar vara intressant.
Börjar raspa fyrkant för ruta för maximalt spänning eller om du innehar bråttom att vinna så väljer man alternativet “Skrapa alla” där samtliga rutor skrapas direkt utav “datorn”.

Några utav fördelarna med att inhandla skraplotter på nätet är att det går snabbt och att det är lätt.
Samt – ej att förgäta -, den eventuella vinsten sätts in direkt på spelarens konto.

Den spelande besökare som innehar lite “gamblerblod” i sig kan efter att välja ett alternativ “Vinstfördubblaren” spom kan ge utmärkt klirr i kassakistan.
Riktigt spännade blir det när samtliga skrapade rutor innehar fyrklöver för detta kan ge vinster opp till 11 miljoner eller 55 ooo kronor om året!

När man satsar går det att investera så lite som 5, 50 kronor och ända upp till så mycket som 225 kronor per lott, och ju högre belopp man satsar desto flesta slantar kan du vinna.

Om man är nervig eller orolig att starta spela online så skall man kunna att de mesta spelbolagen (kanske med Betsson i spetsen) innehar utmärkt hjälpfunktioner på sina spelportaler samt som om det inte räcker så kan du eposta eller ringa till deras support, vissa utav dem innehar till samt med så kallad “live chat” som är öppen dygnet runt.

Samtliga portaler på nätet har jättehäftig och attraherande grafik samt det gör ju inte spelen mindre attraktiva alternativt spännande, vinner du desssutom 11 miljoner alternativt de 55 000 kronorna varje månad på en avgiftsfri skraplott så borde din dag vara räddad.


Klicka på bilden för gratis skraplott

Är man så tursam med krastis skraplotter?

Antagligen måste man som en viss anka putsa opp en turkrona och låta den vara med!

Be the first to comment

Leave a Reply