På Betsson finns det en ö som kallas Golden Island som ligger under deras  fantasy-lotter, där kanske du finner din vinstgivande skraplott med välfyllda skattkistor.

Gratis skraplott är som sagt en möjlighet till en triss vinst utan kostnad för dig. Många spelbolag har olika erbjudande på sina produkter, utformningen varierar från Svenska spel till Betsson och andra spelbolag.

Få att få ta del av de olika spelbolagens erbjudande måste man bli kund hos respektive bolag.

Det är mycket enkelt, man fyller i sina personuppgifter och mejladress och skaffar sig en användarnamn med lösenord. Sen är det bara att klicka på knappen att öppna konto.

Har man då också klickat för att man är intresserad av kampanjer och erbjudande från de olika spelbolag, som man har blivit kund hos.

Då finns det stora chanser att man får erbjudande på gratis skraplotter. Har du då fru Fortuna på din sida  kan du skrapa fram din triss vinst utan någon egentlig kostnad.

Var finns den största vinstchansen!

Som spelare kan det vara viktigt och veta hur stor del av insatsen som går till spelbolaget respektive spelare. Svenska spels Trisslott går knappt 50 % av det kostar tillbaks till kunden, mindre än 12,50 kronor!

Konkurrenten Betssons skraplotter har en högre utbetalningsnivå som ligger på mellan 87-95 procent vilket innebär att du har en större vinstchans,spelaren får tillbaka 22-23,50 kronor på en lott som kostar 25 kronor, väldigt mycket mer förmånligt än Svenska spels triss lotter!

Framtidens skraplotter finns redan på Betsson

Skraplotter är otroligt populära hos alla, gammal som ung dock över 18 år! Just nu är skraplotter den andra största spelprodukten i världen när man tittar på offline marknaden. Över hela världen roas människor att spela skraplotter eftersom de är roliga, lätta att spela och förhållandevis billiga att köpa!

Segla till Golden Island

Det finns ett stort hav av lotto-spel hos många av de stora spelbolagen, det gäller att navigera rätt och eventuellt att man har en skattkarta med sig så kanske man springer på sprängfyllda sjörövarkistor med guld och ädla stenar!

Därför tror jag att de flesta uppskattar att det är en mycket större chans att vinna när du väljer Betssons skraplotter istället för de lotter som finns att köpa genom det statliga monopolet.

Kan man då få ta del av ett erbjudande typ gratis skraplott och sen få en trisslott vinst på den skulle det vara helt fantastiskt, det gäller bara att vara vän med fru Fortuna!

Så varför inte navigera till Golden Island och leta upp en skraplott hos Betsson på vinst och förlust.

Be the first to comment

Leave a Reply