Satsa på dramatisk 3wow skraplott online på webben

3WoW skraplott spelet är en skraplott som inget övrigt, och är en av de mest populära online på webben spelen av ett mycket gott skäl – välj rätt kort och du kan vinna den fantastiska prissummanav 11 miljoner kronor, detta gäller svenska sajter, på en del utländska kan du vinna mycket högre summor, så – kom ihåg namnet, 3WoW!

Den första skraplotten framställdes med assistans av manuella tekniker för slumpmässiga val. 1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under ledning av forskaren John Koza samt Daniel Bower alstra den första datorgenererade skraplotten.

Enkla skraplotter kräver att spelaren passar tre (alternativt varierande antal) av samma vinstsummor. Om detta sker vinner spelaren detta belopp. Mer komplicerade skraplotter har ett flera annorlunda sätt att vinna på ett kort. Andra skraplotter involverar matchande symboler, bilder alternativt ord eller är anpassningar av populära kortspel som Blackjack, Poker alternativt Monopol.

3WoW skraplotter är en av de mest populära kategorierna av online på nätet skraplotter. Om du inte vill agera 3WoW kan du hos de flesta spelbolag välja bland en antal andra skrap- eller scratch som de heter på engelska, där de mest populära är; Fantasy Scratch, Sport Scratch, Casino Scratch med många fler.

Till de ”gamla vanliga bekanta” hittar du trisslotter eller trissen, stor triss, skraptriss med sina respektive trissvinster.

Ett bra sätt att prova agera på skraplotter eller i detta fall 3Wow är att alla online på nätet spelsajter har möjlighet att provspela totalt avgiftsfritt. Du behöver inte vara nervig att spela, idag har alla spelbolag mycket bra ”hjälp – information” om respektive spel på sina sajter och räcker inte det så kan brukar det även finnas en supportfunktion.

Före du börjar agera på ditt 3Wow spel, läs detta som bitvis är hämtat från spelbolagets Betssons sajt.

Reglerna för att satsa på skraplotten 3 Wow är mycket enkla

Om du känner dej osäker på hurdan spel funkar så kan du agera ett antal omgångar totalt avgiftsfri. Då väljer du först att satsa på prov.

Då kan du skrapa hur mycket du vill så att du känner dej hemma med lotten före du börjar satsa med riktiga pengar.

Sedan är det bara att alternera till läget där du lirar för riktiga pengar samt välja hur mycket du vill satsa med plus- samt minus-knapparna.

Sedan väljer du en skraplott av de tio som finns att välja emellan samt skrapar, antingen ett fält i taget alternativt så kan du välja att klicka på ”Skrapa alla” för att se din vinst snabbare.

Om du vinner kan du sedan skrapa vinstfördubblaren och har du då riktig tur kan du vinna enormt stort.

Om du skrapar fram rutor med klöver så har du chansen att ta hem en enorm storvinst på hela femtiofem kronor i månaden i 15 års tid.

Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. När man satsar går det att investera så lite som 5,50 kronor samt ända upp till så mycket som 225 kronor per lott, ju mer du satsar desto större pengar kan du vinna. Därjämte finns det en jackpot på inte mindre än drygt 11 miljoner kronor för dej som är riktigt lyckosam!

Att alla spelsajter med på webben spel, inte blott 3WoW, har jättesnygg grafik gör inte spelen mindre spännande,vinner du desssutom 11 miljoner alternativt de femtiofem tusen kronorna varje månad så borde oxå din dag vara räddad.

Be the first to comment

Leave a Reply