Spela dramatisk 3wow skraplottskraplott på webben

3WoW skraplott spelet är ett skraplottspel som inget andra, samt är en av de mest populära på nätet spelen utav ett mycket bra skäl
– välj rätt kort samt man kan vinna den fantastiska summan av 11 miljoner kronor, detta innefattar svenska spelportaler, på en del utländska kan man vinna mycket högre summa, så – kom ihåg namnet, 3WoW!


Klicka på bilden för att spela 3WoW med bonus med svenskt bolag

Den ursprungliga skraplotten framställdes med hjälp utav manuella tekniker för slumpval.

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under direktion av utav forskaren John Koza samt Daniel Bower alstra den första datorgenererade skraplotten.

Enkla skraplotter kräver att spelaren passar tre (eller olikartad antal) av samma vinstsummor.
Om detta sker vinner spelaren detta belopp.
Mer komplicerade skraplotter har ett flertal annorlunda fason att vinna på ett kort.
Andra skraplotter involvera matchande symboler, bilder alternativt glosa eller är anpassningar utav populära kortspel som Blackjack, Poker eller Monopol.

3WoW skraplotter är en utav de mest populära kategorierna av på internet skraplotter.

Om man ej vill spela 3WoW kan du hos de flesta spelbolag välja bland en mängd andra skrap- eller scratch som de heter på engelska, vari de mest populära är; Fantasy Scratch, Sport Scratch, Casino Scratch med många flera.

Till de “gamla vanliga bekanta” hittar du trisslotter eller trissen, stor tretal, skraptriss med sina respektive trissvinster.

Ett bra fason att experimentera spela på skraplotter eller i detta fall 3Wow är att samtliga på internet sajter har möjlighet att provspela helt avgiftsfri.
Du ska ej vara nervig att spela, nu har alla spelbolag jättebra “hjälp – information” om respektive spel på sina hemsidor samt räcker inte det så kan brukar det även finnas en supportfunktion.

Innan du börjar spela ditt 3Wow spel, läs detta som, bitvis, är hämtat från spelbolagets Betssons sajt.

Reglerna för att spela skraplotten 3 Wow är mycket enkla,

Om du känner dej osäker på hurdan spelet funkar så kan du spela ett mängd omgångar totalt gratis.
Då väljer man först att spela på kul.

Då kan du raspa hur mycket man vill så att du känner dig i hemmet med lotten före du börjar spela för riktiga slantar.

Efter att är det blott att växla till situationen där man spelar för riktiga pengar och välja hurdan mycket du önskar satsa med plus- och minus-knapparna.

Efter att väljer man en skraplott av de tio som finns att välja mellan och skrapar, antingen ett ruta i taget alternativt så kan du välja att klicka på “Skrapa alla” för att se din vinst fortare.

Om du vinner kan man sedan skrapa vinstfördubblaren samt innehar du då riktig lycka kan du vinna riktigt stort.

Om du skrapar fram rutor med pengar så har man chansen att vinna en fantastisk storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i 15 års tid.

Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. När man satsar går det att satsa så lite som 5, 50 kronor och ända upp till så mycket som 225 kronor per bit, ju mer man satsar desto mesta slantar kan du vinna.

Därjämte finns det en jackpot på ej mindre än drygt 11 miljoner kronor för dig som är riktigt tursam!

Att samtliga hemsidor med på nätet spel, ej blott 3WoW, har jättesnygg grafik gör ej spelen mindre spännande, vinner du desssutom 11 miljoner eller de 55 000 kronorna varje månad så borde också din dag vara räddad.

Be the first to comment

Leave a Reply