Dags att sluta satsa på Trisslott

Om jag inte missminner mig var det 1974 som ett amerikanskt bolag lanserade de första skraplotterna. En av grundarna, en forskare hade snickrat ihop ett datorprogram som räknade ut med vilka belopp skraplotterna skulle tryckas.

Den första Trisslotten såg dagens ljus. Raspa fram tre lika summor och du har vunnit detta belopp. Mycket enkelt kan det verka idag med de skraplotter som finns online på annorlunda spelportaler.

Beroende på din ålder så känner till du alternativt ingen aning hurdan den tidens datorer såg ut.
Veritabla monster som så sakteliga gjorde sina beräkningar.


Klicka på bilden för att spela 3WoW – världens största trisslott – 10 miljoner i vinst

Mycket har hänt sedan den första Trissen

Men det kan vara intressant att kunna att grundarna till företaget hade enorma bekymmer att introducera sina lotter, för i USA var det som i Sverige de olika staterna som styrde lotterierna.

Det verkar som om den typen av aktivitet attraherar bakåtsträvare för detta var ju radikal att kunna se direkt om man vunnit alternativt ej.
Innan de första Trisslotterna kunde man få vänta i veckor för att få besked genom en dragningslista om man vunnit alternativt icke.

I Sverige har vi det helstatliga Svenska spel som krampaktigt håller sig kvar med sitt monopol. Så utan kreativa svenska företagare som insåg att de behövde inregistrera sina spelbolag utomlands samt utnyttja Internets potential hade vi antagligen blott haft den numera Triss (-ta) Trisslotten på ark att kunna raspa.

Så låt oss ta glimt på hurdan en Trisslott kan se ut online
Trio var från början spelbolagets Betssons egen skraplott för online spel samt skänker fantastiskt höga chanser att vinna. Lotten kostar precis som en vanlig trisslott att anskaffa och 2 av 5 skänker avans! Bakom hörnet lurar oxå chansen att bli miljonär. Som på en vanlig trisslott ska du skrapa fram tre stycken likadana belopp samt det är detta summa du vinner. Med funktionen extraskrapet kan du sedan vinna upp till 10 gånger dessa pengar – Men här avgår alla likheter med den vanliga gamla trisslotten på ark.

Vi börjar jämförelsen här så får vi se i slutet av detta blogginlägg vilken lott du väljer att agera med Svenska Spels Trisslott på ark eller Betssons Triolott online?

Svenska Spels Trisslott på papper

Gå till spelbutiken, Öppen 8:00 till 18:00
Tag en nummerlapp och avvakta på din tur i kön
När det är din tur att köpa lotter säg att du är nybörjare samt fråga om du först kan få 10 gratislotter. När alla slutat asgarva gå hem samt börja från Avstamp åter.

Köp det antal lotter du vill hava, mycket dramatiskt det finns vanligtvis tre typer i butiken attt välja emellan: Triss, Stortriss och Tian. Anteckna att även om du känner att det är din turdag idag så kan du inte välja hur mycket du vill investera på var lott, det är fasta priser som gäller här; 25, 50 respektive 10 kronor.

Vi får antagligen antaga att du går hem och skrapar bort den skyddande latexhinnan i hemmets lugna vrå?

Då skall vi se, om du mot förmodan har vunnit något (se mer om oddsen för detta senare i inlägget) så kan du gå tillbaka till spelbutiken om det var en småvinst (förmodligen gör du som de flesta köper nya skraplotter för vinsten samt förlorar på de där). Var det en större avans måste du gå till banken alternativt posta lotten som assurerat (försäkrat) till Svenska Spel. Har du fått en jättevinst “skrapa i TV” får du avvakta några månader på din tur.

Trio skraplott

Oavsett om du är hemma, på bussen, i väntan på flyget; Gå till Betssons spelportal, den är till skillnad från spelbutiken öppen 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan.

Välj Trio Skraplott

Du behöver inte vara orolig om det är första gången du vill experimentera på detta spel, börja spela helt gratis.

Gratisspel finns för övrigt för de allra flesta spelen så att man i lugn och ro kan bilda sig alla tips samt trix hur man får ut det mesta av dem.

Alla spelbolagen ger nya- samt återkommanmde gäster annorlunda varianter av bonusar, en belöning på mer än 100% är numera vanligt. Detta innebär att du dubblar de pengar du har att spela för samt detta i sin tur att du dubblar dina chanser att vinna.

Mycket arbete har lagts ned av spelbolagen att göra en snygg grafik och ljudeffekter som matchar till respektive spel.

Du kan själv kan bestämma insatsens storlek samt därmed ditt risktagande, det är inte heller helt fel.

Supporten som Betsson erbjuder är helt oslagbar. Alla tänkbara varianter finns, experimentera att mäta med Svenska spel om något går fel med din Trisslott !

Be the first to comment

Leave a Reply