En trisslott geren del extra spänning i vardagen

Trisslott – ett glosa fullt utav så mycket framtidstro samt så många fantasier, för så väldigt många folk. En del slutar aldrig att jaga drömmen om en riktig skrällvinst och med en trisslott känns den drömmen alltid relativt nära.

Många har en veckotradition utav att handla en trisslott alternativt ett par – antagligen till helgen för att celebrera av jobbveckan. Övriga köper sin trisslott lite mer sporadiskt. Vissa söker efter att tecken i vardagen som tyder på att man är tur följd, som ger resultatet att man satsar på en trisslott.


Klicka på bilden för att se flera olika trisslotter – även den legendariska 3WoW

Att handla en trisslott innebär zero särskilt mycket stort gap i plånboken, men blott om man stå sig sig till en trisslott alltemellanåt. Det finns de som blir litet besatta utav att handla trisslotter samt för vissa går det riktigt illa. Man ska på grund av detta göra opp med sig själv om hurdan mycket pengar man tänker spendera på trisslotter var vecka eller månad.

Att spela trisslott ska helst ses som ett dramatisk nöje, för de som blir rika på triss är i verkligheten försvinnande få. Okej får man drömma om stovinsterna, att få sitta vari i TV-rutan samt raspa fram en månadsvinst i x antal år, men man ska veta att chansen är liten.

Att vinna mindre belopp på sin trisslott är emellertid relativt standard samt det är ej så sällan som man får sina spelpengar tillbaka. Därjämte kan en mer femhundrig till helgen kännas riktigt fint alltemellanåt.

Lirar man inte så vinner man inte – samt det är totalt klart sant, men man fölorar heller noll på att ej spela. Huruvida man passar för att spela trisslotter beror på ens karaktär. Om man gillar spänning och chanstagning så är det ett billigt fröjd att skrapa en trisslott i veckan samt kanske – turen antagligen är en dag!

Samtliga sitter vi egentligen då och då och dagdrömmer om vad vi skulle göra om vi vann en stor summa pengar. Resa? Handla hus, eller antagligen en båt? Investera? Betala utav skulder? Skänka pengar? Modernisera garderoben..? Drömmar innehar vi många och det är nyttigt för oss att hålla dem vid liv. Att skrapa en trisslott då och då stöder en att drömma mycket stort.

Det finns en del annorlunda typer av vinster på trisslotter, inte bara de klassiska engångssummorna. Man kan raspa fram vinster därinnanför både TV-rutor samt klöversymboler. Vinner man TV-vinst så får man skrapa en ny bit i TV4: s direktsända Nyhetsmorgon, där är lägsta vinsten 50 000 kronor. En klövervinst innebär att man återigen får raspa i direktsänd TV, men denna gång är man garanterad en fast månadsvinst i ett visst antal år.

Att vinna 50 000 kronor i 25 år är den högsta vinsten på en trisslott samt en stor fantasi för många. Vem skulle ej vilja dra hem en dylik vinst på sin trisslott?

En vanlig trisslott kostar 25 kronor och en dubbel kostar 50 kronor. Man kan handla trisslotter hos sitt spelombud, alternativt raspa cyber lotter på spelportaler på nätet.

Be the first to comment

Leave a Reply