Spela skraplotter via internet när du har lust

Att spela skraplotter på nätet är ett mycket lättillgängligt sätt att öka spänningen i vardagen. Virtuella skraplotter tittar på ut precis som de fysiska samt man kan själv välja olika sätt att raspa, precis som det är med de skraplotter man handlar hos sitt spelombud. Man kan välja ett klassiskt peng alternativt en särskild skraplottsskrapa.

Man lirar helst skraplotter när man är ute efter med en del lycka ro hem ett litet antal extra pengar, samt skulle man vinna storvinst, acceptera, då är lyckan gjord. De som tycker om att spela skraplotter på internet är ofta människor som inte gitter sätta sig in i annat spelande, såsom vadslagning, casino eller oddsspel. Att spela skraplotter på internet är att tro sig totalt samt hållet på turen. Å andra sidan är det vare sig tidsödande, komplicerat alternativt särskilt dyrt så länge man klarar utav att hämma sej.


Klicka på bilden för att spela skraplotter online med bonus

Ett smart sätt att spela skraplotter på internet på är att sätta utav en viss spelsumma per vecka alternativt månad samt efter hålla sig till den. På så sätt kan man betrakta sina skraplotter som ett spännande fröjd som skulle kunna ge avkast. Också med skraplotter kan man hamna i spelmissbruk, man tänker att storvinsten blott befinner sig en lott dän – om och om åter. En skraplott är inte så dyr, men 10, 20 och 100 stycken blir ett spänt slag för nästa vilken budget som helst. För att undvika spelmissbruk är det bäst att sätta upp en spelbudget med en viss summa som får begagnas per vecka alternativt månad.

På spelportalerna online blir det ännu enklare att hålla koll på sina utgifter alldenstund man kan upprätta ett spelkonto där man varje månad kan importera absolut så mycket pengar man vill spela för den månaden. Att spela skraplotter på internet är dessutom åtminstone lika roligt som att raspa fysiska lotter – samt man slipper traska iväg till sitt spelombud varje gång man är sugen på lite spänning.

Den mest kända svenska skraplotten heter Triss och den finns i ett par olika typer – vanlig samt dubbel. En vanlig trisslott kostar 25 kronor och en dubbel kostar 50. Det är olika varianter av vinster på dessa lotter – vanliga kontantvinster, TV-vinster där man får skrapa fram sin avans i live morgonTV, samt klövervinster som skänker en fast månadsvinst i ett visst mängd år. Högsta vinsten på en Triss är 50 000 kronor i månaden i 25 år.

svenskaspel. se kan man spela skraplotter på internet, där hittar man bland andra Triss, TIA- lotter och de olika Skrap-lotterna: SkrapBingo, SkrapPyramid, SkrapKryss samt Skrapstjärna. Vilken skraplott som är bäst är en smaksak.

På övriga portaler, såsom Unibet, Betsson samt Vera & John kan man oxå spela skraplotter online samt utbudet är stort. Var spelsajt har sina egna skraplotter med annorlunda utseenden samt vinstscheman. Olika skraplotter kostar annorlunda mycket samt ger annorlunda mycket i vinst, men vad man också skall ta i beaktning är hur många vinster som finns, vad oddsen är att man skall vinna alls.

Man kan givetvis spela skraplotter på nätet på mindre spelportaler oxå om man önskar, man skall blott se till så att den sajt man lirar på är laglig och beprövad.

Be the first to comment

Leave a Reply