Bli jackpottvinnare på en skraplott online

Att handla sin skraplott online blir allt vanligare. Flera är vi som gillar att skrapa lotter, testa vår lycka för en billig penning och hålla fantasier om ekonomisk oberoende levande. Samtliga kanske inte skrapar lotter i framtidstro om att inbringa högsta vinsten, men det är totalt klart något vi är flera som fantiserar om.


Klicka på bilden för att spela 3WoW – en högvinst skraplott online

Triss är vår mest välkända skraplott, men på senare år har det dykt upp allt fler. Tialotten är idag också poppis, man vinner ej lika stora summor, men insatssumman är å andra sidan oxå lägre. De mesta av oss kan avstå från någon tia i veckan för att hålla drömmarna livfull.

När man lirar trisslotter på traditionellt vis så handlar man först en lott alternativt två (eller fem! ) hos sitt lokala spelombud. Somliga skrapar lotterna på stående fossing medans övriga hellre suger på karamellen samt i det närmaste genomför en liten akt vid skrapningen. Några skrapar rutorna omsorgsfullt en för en tills allt av det översta skrapskiktet är väck, övriga krafsar fram siffrorna i ett kör för att så fort som möjligt få reda på om man innehar dragit en vinstlott alternativt en nitlott.

När man handlar sin skraplott på webben så missar man själva skrapandet, burken gör jobbet åt en. Men man kan fortfarande välja hurdan man vill skrapa fram sina rutor – en samt en, eller allt genast. Man slipper oxå sitta och beskåda genom sina rutor för att upptäcka en eventuell vinst, datorn meddelar en om man vann.

Man kan köpa skraplotter online på ett flera spelportaler, t ex svenskaspel. se (här hittar man till exempel Triss skrap), svenskalotter. com samt lyckoskrapet. com. Det är hurdan flera olika sorters skraplotter som helst och man tillverkar förståndigt i att bese vinstodds, vinstplan och – såklart – lottpris innan man skall spela skraplotter på nätet.

När man drömmer om ett liv utan ekonomisk kamp så är det enkelt hänt att man kreerar sej en vana att raspa lotter. Är man lite old school så antagligen man diggar ritualen att gå ner till spelombuden en given veckodag samt inhandla ett predisponerat antal skraplotter. Man genomför sin skrapningsritual – hur den än ser ut – samt önskar att det en attraktiv dag anländer att ge högsta vinsten, eller i alla fall ganska så mycket slantar.

För nyare människor är det smidigt att ha stillgång till sin skraplott online, man loggar in på sitt spelkonto och inhandlar ina lotter vari, man slipper lämna hemmet samt i falla att man vinner så har man allaredan organiserat för sig gällande utbetalningar osv.

När det innefattar vilken art utav spelande som helst så är det angeläget att man har koll på sej själv, att spendera småsummor på lotter samt vadslagning verkar harmlöst, men om speldjävulen får ett fattning om en så blir småsummor snabbt stora belopp samt den onda cirkel uppstår när man ständigt tänker att det är just efterträdande lott alternativt spelrunda som har storvinsten. Flera går i spelfällan samt får svåra problem – både ur ett ekonomiskt samt psykologiskt synsätt – med att ta sej ur beroendet.

Att köpa en skraplott online alltemellanåt är givetvis noll fara och att inneha en avlagd spelsumma per vecka är en bäst idé för att hålla koll på sina spelutgifter.

Be the first to comment

Leave a Reply