Spela skraplotter online

Du sitter I lugn och lugn samt tittar på TV när du hör din granne skrika Wooooow Wooooow Wooooow tre gånger på raken.

I och för sig låter det inte som rop på assistans, men du blir ändå en aning bekymmersam så du gårt samt ringer på.


Klicka på bilden för Betssons Erbjudande

Men ingen fara, han har börjar spela skraplotter online och vann alldeles nyss 55000 kronor per månad i 15 år på sitt senaste skrap.

Innan har han blott spelat på Triss och ibland Stortriss men insåg slutligen att chanserna alternativt oddsen att vinna på något av dessa spel var minimala. Som du känner till drivs dessa båda skrapspel av Svenska Spel som är ägt av staten samt har monopol på spel i Sverige.

Deras vinståterbetalning ligger under 50% medan rivalerna online spelsajter kan hava opp till 95% – nästan fördubblade vinstchanser.

Reglerna för att agera skraplotter online på 3 Wow är mycket enkla. Men om du känner dig diffus alternativt vill lära dej alla tips och trix före du börjar satsa av dina surt förvärvade pengar så är det en utmärkt idé att –

Spela gratis

Ehuru 3wow har väldigt enkla regler så kan möjligheten att agera skraplotten online gratis ett mängd omgångar för att lära dig spelets alla trix. Antagligen komma på en bra strategi hurdan du ska investera dina pengar. Det är nog inte så många som tänker på detta utan antar att det är ett rent lotteri, det är bara turen som bestämmer om man ska plus, minus eller bli mångmiljonär på sitt skrap. Om du går till ett av Svenska Spels ombud och köper Trisslotter alternativt Stortriss, ja då är det bara turen som spelar in, men icke så när du lirar på skraplotter online.
När du spelar skraplotter online är det du som bestämmer hurdan mycket varje skraplott får kosta, du kan mestadels välja från den billigaste cirka 5 kronor ända upp till ett maxbelopp på över 200 kronor. Givetvis är det så att ju högre summa du satsar desto större chans har du att vinna de riktigt stora pengarna.

Men hur vänder man otur till tur när man spelar skraplotter?

Jag är absolut ingen storspelare utan tar det väldigt soft, lirar lite när ”andan faller på”, men med min egen upparbetade strategi så har det hitintills gått med fördel totalt.

När jag hittar ett nytt spel jag vill experimentera på så spelar jag alltid gratis först.

Satsar litet av mina virtuella pengar och försöker lista ut hurdan många gånger i medeltal jag får nitlotter och sedan när magen skriker ”NU”, så höjer jag insatsen ganska duktigt.

Om jag då vinner så vinner jag betydligt över det jag småsatsat innan, om jag inte vinner är det blott att agera vidare.

Enkla regler när man spelar skraplotter online

Du väljer en skraplott av de tio som finns att välja emellan och skrapar, antingen ett fält i taget alternativt så kan du välja att klicka på “Skrapa alla” för att se din vinst snabbare.

Om du vinner kan du sedan raspa vinstfördubblaren och har du riktig tur kan du vinna riktigt stort.

Om du skrapar fram rutor med klöver så har du chansen att vinna en fantastisk storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i 15 års tid.

När du spelar skraplotter online på 3wow så är den allra största vinsten på 10 miljoner kronor. Därjämte finns det en jackpot på inte mindre än drygt 11 miljoner kronor som bara ligger och väntar på att du ska noppa hem den.

Be the first to comment

Leave a Reply