Bli mångmiljonär på Triss skrap

Triss skrap är Sveriges största skraplott och är i både enkel och dubbel version. En utav fem lotter bär på vinst och dubbellotterna ger mesta vinstchans än enkellotterna, men de större vinster på en Triss skrap lott är förstås små – 25 kronor, 50 kronor eller 100 kronor. Triss skrap saluför bäst och är mest bekant av alla skraplotter i Sverige. En enkel trisslott kostar 25 kronor och en dubbel triss skrap kostar 50 kronor.

Var morgon i TV4: s nyhetssändningar sitter en lycklig själ, förväntansfull före den liveskrapning som han eller hon har vunnit på sin triss skrap. Man är garanterad en minimivinst på 50 000 kronor så lyckan är redan absolut. Maxvinsten är en hisnande belopp på 50 000 kronor i månaden i 25 år. Man är med övriga ord mer än säkrad för livet om man kammar hem högsta vinsten.

Triss skrap omsätter 3 miljarder kronor per år samt gör stora vinster. Bara hälften utav summan går tillbaka till spelarna, men det är tillräckligt för att göra flera människor både glada och rika. Att handla ett Triss skrap då och då är ingenting man blir fattig på och spänningen det ger att raspa en trisslott är antagligen värd pengarna.


Klicka på bilden för triss skrap med bättre odds från svenskt företag

Flera kör sitt Triss skrap rituellt, man köper lotten likadana veckodag samt likadana tidpunkt varje vecka, kanske har man till samt med en strategi för att välja bit ur högen. Sedan skrapar man på sitt eget vis – med omsorg, ruta för fyrkant, eller snabbt samt hetsigt för tillgängliga skrapande överstökat. Vissa skrapar sin trisslott med nageln, andra med ett mynt samt ytterligare andra med särskilda skrapverktyg. När en del är detaljerad med att raspa bort all kvadratmillimeter av sin trisslott så skrapar övriga bara precis fram siffrorna för att avgöra om man fått avans eller icke.

Det är en extra fyrkant på en triss skrap, den multiplicerar en möjlig avans. Denna fyrkant visar antingen x1, x2 alternativt x10. Om man skrapar fram en avans på 1000: – samt efter får x10 i extrarutan så vinner man totalt 10 000: -.

Fastän det ju är en särskild känsla med en fysisk Triss skrap, en lott som köpes hos ens spelombud, så blir det allt mer populärt att skrapa trisslotter virtuellt, antingen på nätet alternativt igenom prenumeration till mobilen.

Man måste vara 18 år för att spela Triss skrap därför att Svenska Spel, som håller i Triss, tar sitt förpliktelse för ansvarsfullt spelande och för att bekämpa spelberoende.

Innehar man svårt bekymmer med sitt spelande samt inhandlar för många trisslotter för ofta, så är det hjälporganisationer att vända sig till. Det är enkelt att hamna i fällan vari man tror att storvinsten blott är ett enda Triss skrap dän.

Be the first to comment

Leave a Reply