Bettson erbjuder olika lotterier till sina spelare runt om i världen

Lotterier är något som flera älskar att spela och nuförtiden finns dem bekvämt och enkelt att ta del utav via nätet. Man kan spela både gratis spel och lotterier som kostar men kan leda till en stor vinst chans. Bland de spel hemsidor som finns online är Betsson en av de populära spelbolag som används varje dag.

Den stora skillnaden mellan Betsson och Svenska Spel är återbetalningen, dvs hur mycket man vinner. Betsson tar 2% av omsättningen, Svenska spel tar runt 50% i vinst på sina lotterier. Betssons lotter har fler vinster och större vinster, att spela hos Svenska Spel är inte över sig intilligent.

Hos Bettson finns olika spelautomater som man kan t.ex. spela som bland annat Super Chance, Lucky Diamonds och andra triss lotter.

Hos Betsson finns valet av flera olika sorters lotterier, som bland annat trisslotter och andra sorters skraplotter. Nu har även detta spelbolag ett unikt erbjudande till sina nya spelare. Man får två gratis skraplotter som man kan använda på sajten.

För att gå till alla Betssons skraplotter Klicka Här.

Betsson har sedan 2001 utvecklats tekniskt till en spelsajt som har allt att erbjuda sina spelare runt om i världen. Deras spel är enkla att förstå genom olika instruktioner som finns i spelet. Betsson är en sajt som får sina spelare att tänka och sätta en egen gräns på sig själv, så att man helt enkelt inte spenderar pengar som man inte har att spela för. Detta gör så att man känner sig säker och kan spela utan att ha några problem.

Hos Betsson finns det olika lotterier som man kan välja bland. Man kan t.ex. välja att spela fantasi skraplotter, klassiska skraplotter och sport skraplotter.

Om man önskar sig att skrapa en skraplott, kan t.ex. en Golden Island skraplott eller en trio vara både underhållande och enkel att förstå.

Golden Island skraplott:

För att börja spela Golden Island skraplott går man till lobbyn på Betssons hemsida och väljer fantasi skraplotter och sedan den skraplott som man önskar att spela. När man har tryckt på den som man vill spela kommer ett inloggningsfönster att ploppa upp. I fönstret frågar dem dig att bland annat antingen loggan in på ditt konto hos Betsson, öppna ett nytt konto eller välja att spela på skoj.

Själva Golden Island spelet går ut på att man ska som spelaren välja en kista. Om kistan skulle ha guld i sig så är det så att man har vunnit. Golden Island är ett spel som flera personer njuter utav, tack vare dess spänning som den skapar och för att den har en högsta vinstchans på hela 2 000 000 kronor.

Trio skraplott:

Trio hittar man i samma lobby som Golden Island, men under klassiska skraplotter istället. Skraplotten Trio går ut på att man väljer en av de lotter som finns att skrapa. Om man får tre matchande summor när man skrapar, så har man vunnit den summa pengar som visas och den kan även bli multiplicerad om man har tur.

När du skrapar en Trio lott får du inte glömma att kolla rutan som ligger i det nedre högra hörnet. Genom denna ruta ser du vad du har vunnit ifrån spelet. Trio är en lott som har en maxvinst på hela 1 000 000 kronor.

Betsson har flera lotterier som du kan välja bland och ett av de mer intressanta valen är den underhållande Golden Island skraplotten.

https://gertgambell.net/bss

Be the first to comment

Leave a Reply