Välj rätt kort och vinn guld med Trio skraplotter

Trio 3WOW är spelbolaget Betssons vidareutveckling av den mycket tråkiga Trisslotten.

Som alla spel idag som finns online är det en briljant grafik och animering med läckra ljudeffekter som förhöjer lusten att agera på Trio skraplotter.

Jämfört med Triss samt andra Triss(-ta) skraplotter på papper har du mycket större chans att vinna på en Trios skraplott.


Klicka på bilden för att spela 3WoW skraplott med bonus med svenskt bolag

Spel är lika enkelt som Trisslotten. Välj ett kort, skrapa fram tre identiska summor så har du vunnit detta.

Varför jag spelar nära nog bara detta spel

Trio skraplotter tycker jag helt enkelt är ett av de mest enkla lotterierna som finns online. Snabbt att spela samt med bra vinstchanser, mycket mycket bättre än pappersskrapet Triss.

Visst har lotterierna samt då kanske i synnerhet skraplotterna utvecklats fantastiskt mycket sedan de allra första pokerspelen började komma på nätet. Men det finns så många skraplotter att välja på online numera att jag tyckte det var svårt att välja vilket jag skulle ge mig i kast med.
Sedan hittade jag Trios på Betsson, det ligger enligt min mening i en egen kategori för sig.

Trios skraplotter är lite vanebildande.
Inga komplicerade bestämmelser att följa kan vara en av anledningarna att jag med många andra älskar detta spel – jag tycket att detta är toppen på det stora utbudet av skraplotter online.

Inte alla kanske gillar denna art av lotteri, de kanske vill hava mer komplicerade spel eller agera på andra skraplotter, enarmade banditer, poker alternativt casino, men jag gillar stort detta spel men kanske mest för sin lätthet och de bra oddsen. Jag får inte glömma bort möjligheten att vinna stora pengar också, för det är antagligen det det handlar om i själva verket? Drömmen om jättejackpotten !

Vi alla har drömmar även de riktigt rika och berömda drömmer om “guld”, det är därför skraplotterier som Trio är så kul och spännande – drömmen om den riktigt stora vinsten.

Vi kan lämna den grå vardagen för en stund (minsann 24 timmar om dygnet samt 7 dagar i veckan) och drömma oss bort till stället där det finns ordentliga rikedomar att bringa hem.

Jag själv älskar den här biten av spänningen och förväntan och använder aldrig funktionen att systemet ska skrapa åt mig. Däremot måste jag exponera lite självdisciplin efter att jag öppnat ett litet antal skraplotter och vunnit så att jag inte ökar insatsen alltför mycket – det innefattar ju att agera inte blott med känsla utan med huvudet oxå. Så själv har jag satt opp en gräns per månad hurdan mycket jag lirar för och hitintills ligger jag faktiskt på plus.

Så kära läsare, gå till någon av spelsajterna, välj skraplotter samt finna Trio skarplotter, själv menar jag nog att Betsson har de bästa spelen, känns säkrare och vad jag vet har de inte försökt att lura någon spelare på sin avans.

Vi kanske se’s över en skraplott därute i cyberrymden, vem vet?

Be the first to comment

Leave a Reply