Hitta rätt spelbolag

Det gäller inte bara att finna rätt och bra spelbolag, det är flera fallgropar man borde undvika om man vill raspa lotter på webben för att vinna slantar.

Men om vi börjar med rätt spelbolag så är det i alla fall ett som man skall sky som pesten.

Det är det statliga monopolbolaget Svenska Spel som förutom att de stoppar samtliga potential för andra spelbolag att agera alternativt inneha spelbutiker i Sverige också innehar det i liten grad berömmande världsrekordet i bestämt sämst vinstutbetalning.


Klicka på bilden för att komma till ett riktigt bra svenskt spelbolag som skapat många miljonärer

Det absolut bästa sättet att gå miste dina surt förvärvade pengar är alldenstund spela på internet hos dem.

En del siffror om du ej önskar tro jag (och jag är ej förvånad, för vem skulle ana att ett företag med sådana chanser att bli ledande har så lite kreativitet:

Jag jämför här med Betsson som är ett utav de dominerande svenska spelbolagen som tvingats utrikes för att kunna existera.

Så, vem innehar de bästa oddsen, Svenska Spel alternativt exempelvis Betsson?

Här innefattar inga odds, det finns blott en bestämd vinnare om man tittar på till dej som spelande kunder – det är Betsson.
Ser man däremot till spelbolagen är det Svenska Spel som är vinnaren för de behåller merparten utav pengarna själva.

Betssons Trio- skraplott består av 74% fler vinstlotter än Svenska Spels klassiska Triss skrap. Av en vanlig batch på 2 000 000 Triss-lotter är bara 418 252 vinstlotter, medans Trio har hela 729 744 vinstlotter.
Detta innebära att 36, 5% utav Trio- skraplotterna skänker vinst – mer än en tredjedel!

Sett till vinstpengar är skillnaden enorm

I en serie på 2 000 000 Triss-lotter är vinster på 24 500 000 kr tillsammans, medans Trio delar ut nära nog det dubbla på 43 750 000 kr.

En hel del spelbolag innehar ännu bättre odds än detta, vissa spel har en vinståterbetalning på 95%, det fördubblade mot Svenska Spels ynkliga 47%.

En annan sak att filosofera på när man ska välja spelbolag är att spela på hemsidor som finns alternativt deras bakomliggande företag, alternativt i var fall delar ut sina vinster inom Europa.

I EU gäller alltså (till svenska skatteverkets förtret) ett förbindelse att en vinst som en gång är beskattad i ett EU land ej kan beskattas igen.

Spelar man däremot på exempelvis Amerikansk sajt så kan du, absolut som pokerspelarna man absolut läst om, dubbelbeskattas samt det blir bara en fis kvar utav din en gång så stora vinst på din skrapade kupong.

Visste du förresten, vad gäller pokerspelarna att de måste taxera för sina vinster, men får inte dra av något när de förlorar.

Håll ögonen öppna sedan spelbolag som ger dig en bra samt saftig belöning.

På detta sätt kan man ofta mer än dubbla dina insatser.
Spelbolagen har börjat ge mer samt mer i frikostiga belöning när man öppnar ett spelkonto – alternativt sätter in mer på slantar på sitt spelkonto.

Detta tack vare den stigande spelbolagskonkurrensen som är oss skrapare tillgodo

Belöning på mer än 100% är ej ovanliga nu.
Men du behöver vara en del engagerad själv samt bese vilka spelbolag som skänker bäst bonus för tillfället.

Dra idag iväg härifrån till ett spelbolag samt skrapa ihop en miljon alternativt två, men inte på Svenska Spel.

Be the first to comment

Leave a Reply