För högst vinstchans spela på skraplotter online på internet

Det är bara knappt 40 år sedan de första skraplotterna skapades – fixerad då på ark.

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under direktion av forskaren John Koza samt Daniel Bower producera den första datorgenererade skraplotten. Det gäller ju att ha en matematisk formel som bas för att alstra skraplotterna så att de går med vinst – men ännu är attraktiva och dramatiska. Hur många är det inte som pustat ut efter skrap och sagt ”Jag hade två rutor med en miljon kronor, så nära”?

Enkla skraplotter online kräver att spelaren passar tre (alternativt varierande mängd) av samma vinstsummor.

De åtråvärda beloppen ligger dolda på lotten under ett plastskikt, som är mer som gummi och detta måste skrapas dän. Skraplotter av papper har sina begränsningar ganska finns standardvarianterna; Trisslott, trissen, stor tretal, bingolotter och så vidare.

Men om man vill ha riktig gastkramning, bättre chans att vinna, snyggare layout samt kunna välja bland hundratals varianter av spel, då finns det bara ett val kvar – samt det är att

Spela på skraplotter online på internet

Grundprincipen är samma som för skraplotter av ark, skrapa tills du hittar tre stycken rutor/fält med samma belopp och du har vunnit detta.

Numera har forna tiders skraplotter samma chans att vinna 1, 2 alternativt enda opp till 10 gånger denna vinst när man skrapar en liten extraruta.

Men tro inte att dina chanser att vinna mer pengar har ökat blott för att denna ruta finns, eller som det också lanseras marknadsförs alltemellanåt att det inte är blott 3 x 3 rutor utan 4 x3 rutor. Det är fortfarande ett datorprogram som räknar ut hur beloppen ska fördelas på alla skraplotter som trycks.

Så finns ju den nervknipande nervkittlande varianten med klöver och TV- bildskärm – vinn många av pengar i en massa år, det är antagligen den som alla siktar på, att få stå i en TV- studio samt (återigen) få skrapa ihop en smärre förmögenhet.

När du spelar skraplotter på internet så har du som sagt hundratals spel att välja mellan, med större vinstchanser samt några tillägg spännande funktioner.

· Skraplotter på papper får du aldrig spela gratis för att experimentera på alternativt lära dej.
· Här har du chansen att vinna upp till 10 miljoner med 55 500 kronor i månaden alternativt 2 500 000 kronor direkt samt
· Pengarna finns på ditt konto omedelbart
· Om du får vinst kan du chansa på vinstfördubblaren !
· Så kan du för att dra ut på spänningen skrapa en fyrkant i taget eller
· Välja Skrapa alla och då sköter burken detta åt dig (om du har bråttom att vinna)

Ett av mina favoritbolag när det gäller att spela skraplotter på nätet är Betsson. Höga vinster, kul spel, garanterat inga problem när man vinner samt de har utmärkta hjälpfunktioner online på webben om jag blir osäker någon gång på hur ett spel fungerar. Betsson har till och med en på webben chat (som sägs) vara öppen dygnet runt. Så, vad väntar du på? Surfa in på en spelportal, välj ”Spela på skoj” för då är det avgiftsfritt samt sätt igång och skrapa.

Be the first to comment

Leave a Reply