För högst spänning /vinstchans/ spela skraplotter på nätet

Det är blott knappt 40 år sedan de första skraplotterna uppfanns – fast då på papper.

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under direktion av forskaren John Koza och Daniel Bower producera den första datorgenererade skraplotten.

Det innefattar ju att få en matematisk formel som bas för att generera skraplotterna så att de går med avans – men ännu är attraktiva och dramatisk.

Hurdan många är det ej som pustat ut sedan skrap samt berättat “Jag hade två rutor med 1 000 000 kronor, så nära”?

Enkla skraplotter kräver att spelaren passar tre (eller varierande antal) av samma vinstsummor.

De åtråvärda beloppen ligger dolda på lotten under ett plastskikt, som är mer som gummi och detta måste skrapas bort.

Skraplotter utav ark har sina begränsningar så där finns standardvarianterna; Trisslott, trissen, stor triss, bingolotter samt så vidare.

Men om man önskar äga riktig gastkramning, bättre chans att vinna, snyggare grafik och kunna välja bland hundratals typer utav spel, då finns det blott ett alternativ kvar – och det är att

Spela skraplotter på nätet

Grundprincipen är samma som för skraplotter utav ark, raspa tills du hittar tre stycken rutor/fält med samma belopp samt du har vunnit detta.


Klicka på bilden för Betssons skraplotter att spela online

Nuförtiden har gamla forna tiders skraplotter samma chans att vinna 1, 2 eller enda opp till 10 gånger denna vinst när man skrapar en liten extraruta.

Men ana ej att dina chanser att vinna mer pengar innehar ökat blott för att denna fyrkant är, eller som det också lanseras marknadsförs ibland att det inte är blott 3 x 3 rutor utan 4 x3 rutor. Det är fortfarande ett datorprogram som räknar ut hurdan beloppen ska fördelas på samtliga skraplotter som trycks.

Så finns ju den nervknipande nervkittlande varianten med pengar och TV- bildskärm – vinn massor av pengar i en mängd år, det är väl den som samtliga siktar på, tillgängliga stå i en TV- studio samt (återigen) få raspa förbund en smärre förmögenhet.

När man spelar skraplotter på webben så har du som sagt hundratals spel att välja emellan, med större vinstchanser samt några mer xtra spännande funktioner.

* Skraplotter på ark får du aldrig spela avgiftsfri för att experimentera på eller lära dej.
* Här har man chansen att vinna upp till 10 000 000 10 miljoner med 55 500 kronor i månaden eller 2 500 000 kronor direkt samt
* Pengarna är på ditt konto bums
* Om man får vinst kan du chansa på vinstfördubblaren!
* Så kan du för att dra ut på spänningen raspa en ruta i taget alternativt
* Välja Skrapa samtliga samt då sköter datorn detta åt dej (om du har bråttom att vinna)

Ett av mina favoritbolag när det gäller att spela skraplotter online är Betsson.

Höga vinster, roligt spel, garanterat inga bekymmer när man vinner och de har utmärkt hjälpfunktioner på internet om jag blir diffus nåpgon gång på hurdan ett spel funkar.

Betsson har till och med en på internet chat (som sägs) vara öppen dygnet runt.

Så, vad väntar man på om Du vill testa att spela skraplotter on-line?

Surfa in på en spelportal (min favirit är Betsson), välj “Spela på skoj” för då är det avgiftsfri och fason igång och raspa.

Be the first to comment

Leave a Reply