Testa Anden i flaskan, bli rik med Genie Skraplotteri

Lotterier heter bland annat Scratch cards på engelska samt har du tänkt på att när det kliar någonstans på kroppen, så “scratchar” ni där automatiskt? Frågan är försåvitt det inte kliar inom fingrarna att testköra Genie skraplotter. – Arma Alladin hade blott en själ, här finns det ej en endaste väsen utan 3 stycken såsom villigt vill ge dej lite över en miljon kronor försåvitt du äger tur i ditt skrap.


Klicka på bilden för Betssons Erbjudande

Ifall ni har tröttnat på de vanliga trisslotterna, enarmade maskiner alternativt standard skraplotter såsom spelföretagen erbjuder kan Genie skraplott verkligen vara någonting för dej. Andarna väntar inom grottan på dig 24 timmar om dygnet sju dagar i veckan för att erhålla möjligheten att göra dej sant sant rik.

Med Genie skraplott förflyttas ni till en fördold grotta med guldskatter samt vackra accessoarer. Men det är anden inom flaskan som ger dej 3 önskningar och inom det här dramatisk onlinespel är det 3 lampor. Så, det är blott att anträda gnugga lampor samt se om din önskan att åtnjuta lite mer än en miljon att “gömma inom madrassen hemmavid” kommer att slå in!

Med underbar grafik samt ljud vara det jämbördig inbjudande varje gång dom sex- armade andarna poppar opp ur flaskorna åt olika läten.
Den grönfärgade kroppen har animerade armar med en juvel inom var och en uti de sex händerna samt du vinner medan det finns 3 matchande stenar. Enär kommer det upp rökringar och ett ruskigt flabb hörs i bakgrunden. Den mystiska musiken som oxå kommer från någonstans inom bakgrunden förhöjer den mystiska känslan.

Det här kan ej ett en oproblematisk trisslott alternativt ens en dubbeltriss på ark tävla med!
Som ständigt så ska ni lira mjukt, ni kan investera skilda mycket på varje skraplott – givetvis är det så att ju mer ni spelar desto större kan pengarna bliva.

Har ni en slö dag ({lätt|enkelt| hänt när man är på en ö inom Söderhavet) kan ni låta systemet skrapa dina lotter helt automatiskt. Din kontoställning med alla vinster visas ständigt så du har full kontroll på dina pluringar. Vinner du så slussas de bums in på ditt konto.
Såsom med alla lotteri på webben hos de separata spelföretagen kan ni dels lira fritt för att öva in dig allihopa finesser i Genie skarplotteriet samt hos dom flesta spelbolagen tillåts ni ej endast en extrapengar på samma totalbelopp som du sätter in på konto, du tillåts mestadels en tillägg extrapengar på några hundra för att börja utan att behöva investera dina egna insatser.

Behöver ni åtnjuta hjälp inne inom grottan så finns det instruktioner försåvitt spel som du kan åtnjuta fram omedelbar på skärmen, men det finns också möjligheter att internetsnack på rak arm med support hos spelbolaget, telefonera alternativt maila går också bra. Så det finns jätte- väl förspänt med assistans samt ni behöver ej vara skakis före ditt stundande rendezvous med andarna.

Tillräckligt om detta, ge dig nu in i grottan för en spännnande genie skraplott upplevelse.

Be the first to comment

Leave a Reply