Svenska lotter skall Svenska lirare hava

På spelbolagets Betssons webbsida kunde man för inte så länge sedan läsa “Intervju med en vinnare”

Den största jackpott utbetalningen på en spelportal online är 109 miljoner kronor, som vanns av en spelare på Betsson på spelet “Mega Fortune”. Pengarna betalades ut till en anonym lirare i Norge den 24 september 2011.”

Typiskt att den största jättevinsten på svenska lotter skall gå till en norsk gutt.


Klicka på bilden (hade ingen svenska lotter bild) för att komma till Betssons svenska lotter

Så idén med detta kommentar på bloggen är; ”Svenska lotter skall Svenska spelare hava”.
En aning tips till kunskapstörstande läsare.

Börja med att Agera avgiftsfritt på våra svenska lotter

Spelbolagen erbjuder chansen att agera gratis på nästan alla sina typer av tävlingar samt lotterier. Inte blott på skraplotter utan även casino med rouletter, Black Jack, enarmade banditer med mera. Så raspa ett mängd lotter gratis främst för att bliva varm i kläderna och lär dej utnyttja alla trix för att tömma spelbolagets kassaskrin.

HJÄLP, Jag har precis vunnit 5 miljoner, så kopplas min dator ner?

Strömmen går eller din datamaskin stannar precis när du ser att du skulle ha vunnit 5 miljoner.

Detta är inget förslag hur du kan spela, mera ett försök att avhålla dej att skutt från din balkong – du bor på 14:e våningan va?
Antaga att du kommer att vinna 5 000 000 kronor, då går strömmen i din lägenhet och allt blir bäckmörkt. Så istället för att hoppa kan det vara bra att kunna vad som händer när man spelar skraplotter online.

Datorsystemet hos ditt spelbolag fortsätter det aktuella spel själv (utan dig) och sätter in de 5 miljonerna på ditt spelkonto.

Så svara ärligt på frågan: “Vilket är bäst, att ligga smackad därnere på trottoaren eller kunna kvittera ut din vinst när elen kommer tillbaka?

Multiskrap

Först måste jag då förklara automatskrap. Om man själv inte vill raspa ruta för fyrkant kan man välja att spelsystemet skrapar åt sig. Blott titta på skärmen samt se om man vunnit eller icke.

Men så kan man oxå justera multiskrap vilket innebära att systemet skrapar lotterna åt dej med ett förinställt värde, emellan 5 och 99 skraplotter. Då kan man luta sig tillbaka i fåtöljen och bara kolla kontoställningen om det blir fördel alternativt minus.

Vi får väl hoppas på plus.

Hjälp (finns)

Inte blott att skrapa skraplotten utan human dylik.
Förutom instruktioner direkt på skärmen som givetvis är anpassad till det aktuella spel kan du öppna en så kallad direkt chat, med andra ord prata med någon på spelbolagets supportavdelningen med textmeddelanden. Räcker inte detta eller om du inte har så bråttom kan du skicka ett email med dina frågor. Det går oxå fullständigt bra att ringa till dem. De har 020- nummer som blott kostar ett lokalsamtal trots att supporten du talar med finns på Malta.

Öppettider? 24/7 vilket innebär 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan.

Före du börjar agera på våra svenska lotter online – kolla oddsen.
Det tar lite tid att surfa runt på en massa sajter, men kan löna sig ganska snabbt. Vi jämför monopolets Svenska Spel med det största spelföretaget Betsson.

Vem har de bästa oddsen?

Tja här gäller som allt annat, Svenska Spel är ett monopolföretag samt traskar på i tron att “vi är vackrast vi är bäst” – vilket de inte är. Så här gäller inga odds, det finns bara en bestämd besegrare om man ser till dej som lirare – det är Betsson.

Betssons svenska lott Trio innehåller 74% fler vinstlotter än Svenska Spels klassiska Triss skrap. Av en vanlig batch på 2 000 000 Triss-lotter finns blott 418 252 vinstlotter, medans Trio har hela 729 744 vinstlotter.

Detta innebära att 36,5% av Trio- skraplotterna skänker vinst – mer än en tredjedel!

Sett till vinstpengar blir skillnaden enorm.
I en serie på 2 000 000 Triss-lotter finns vinster på 24 500 000 kr tillsammans, medan Trio delar ut nästan det dubbla på 43 750 000 kr.

Så mina svenska spelare / läsare – agera på svenska lotter, men hos rätt företag.

Be the first to comment

Leave a Reply