Spela på Prime Scratchcards

Att man ska spela på ett spelbolag online som är registrerat i EU är ganska tveklöst, mer om detta längre ned i blogginlägget.
Men om man sedan vill välja att spela skraplotter på exempelvis engelskt företag så söker du inte efter skraplotter på Google när du letar efter ett lämpligt företag.
Du söker efter scratchcards, scratchies, scratchlottery osv.

Ett företag som jag hittat som är registrerat på Malta absolut som ”våra svenska” spelbolag MrGreen, Betsson osv är Prime Scratchcards.
Och varför inte om man vill spendera lite tid online?

Klicka här för bonus hos PRIME SCRATCHCARDS

Du kommer garanterat att ha mycket kul när du provar deras gigantiska selektion av scratchcards.
Samt här är ett spelbolag till som till skillnad mot Svenska spel har insett att spelarna gärna vill vinna då och då, inte bara bättra på statskassan. Prime Scratchcards har en Fair Play policy att de betalar tillbaka 95% av satsade pengar tillbaka till sina lirare och ett coolt löfte att hava vinst på minst var tredje scratch.(Svenska spel betalar ynkliga 47%, så dem låter vi dala ned i någon kvicksandsgrop I Tjottahejti).

Sajten erbjuder en massa godis, en del av dem hittar du allaredan på första sidan.
vad sägs om en £5 bonus blott för att du registrerar dej? Inga kredit- eller andra betalkort behövs, du får dessa pengar utan ett litet antal dolda krav.

Säg att du får din lön på Fredag men allaredan på Onsdagen har du planerat för en sväng på sta’n.
Då kan det vara en bra förslag att prova Prime Scratchcards samt du kan vinna en storvinst redan på den bonusen. I vilket fall får du experimentera på spänningen att spela med riktiga pengar istället för spelportaler som erbjuder agera på kul med låtsaspengar. För där kan du inte vinna de riktiga som hos Prime Scratchcards.

3wow

Prime Scratchcards är välkända för sitt 3wow scratchcard lotteri som har en toppvinst på inte mindre än £1,000,000. Snacka om ”From a Jack to a King” Ett helt övrigt liv än det duär van vid får man förmoda? Köp en större villa, en riktig båt, betala dina lån och andra skulder och ta familjen på en riktig jorden-runt tripp. Du kommer att ha pengar över när du kommer hem åter – om du gör det.
Spela på spelbolag som finns registrerade i EU.

Anledningen är enkel. Inom finns ett dubbelbeskattningsavtal som uttalar att en vinst som uppkommit inom ett EU- land inte kan beskattas åter när vinsten betalas ut i ett annat.

Lirar du på ett spelbolag i exempelvis USA (som kan hava skyhöga bonusar och vinster) så drar spelbolaget skatten till de amerikanska skattemyndigheten, medan den svenska skattmasen sitter och gnuggar händerna i väntan på att få ta de resterande pengarna.

Valet är ditt, men i vilket fall ”Good Luck”

Be the first to comment

Leave a Reply