Något av allt du bör kunna om att spela skraplott online

Kan man lita på spelbolagen och spela skraplott online?

Om du inte spelat på skraplott online kan det vara lite nervöst att investera pengar över nätet samt sedan vara osäker på om vinsterna verkligen betalas ut.
Svaret på frågan måste bli, att joo, det kan man.


Klicka på bilden för Betssons Skraplott on-line jippo

I alla fall de “svenska” som är baserade på Malta. De kontrolleras både vad gäller tekniken samt att allt sköts korrekt. Om inte dras deras spellicens in med direkt verkan.

Men ett tips; Om du hittat ett nytt spelbolag du är osäker på, sök på deras namn på Google för att studera eventuella kommentarer.

Du kan vara säker på att folk är rappa att lägga ut recensioner om de blivit lurade på något fason.

Agera avgiftsfritt, stämmer det?

Jo, man kan spela helt gratis så länge man vill och orkar på de allra flesta spelen. Man spelar ”På kul” med låtsaspengar.
Gratisspelen finns för att folk som inte spelat på de olika spelen tidigare ska hava en chans att bilda sig dem samt prova på utan att chansa några pengar. När besökarna sedan är “varma i kläderna” är det dags att anträda agera med riktiga pengar.
Men de som hoppas att man kan agera gratis med låtsaspengar samt sedan noppa ut eventuella vinster i reda pengar blir besvika.

Satsar man 0 kronor så kan man vinna 0 kronor.
nästan alla spelen kan man spela gratis har jag sett, de vinsterna kan
Det är givetvis oxå ett sätt för spelbolagen att locka folk att anträda spela, men ändå en jättebra funktion så att nya spelare inte behöver vara nervösa.

Men numera finns kampanjer där du kan få ett mindre antal skraplotter att spela online för totalt gratis och minsann ta ut pengarna du vinner.

Ball bonus

Jo, det kan man minsann säga. Över 100% i belöning när du sätter in pengar på ett nytt spelkonto. Sätt in 4 ooo kronor samt vips så har du 8 000 att spela för.
Alla spelbolagen erbjuder olika former av fantastiska bonusar, en del av dem till och med mer än 100% på insatt belopp. Men folket bakom spelbolagen är långt ifrån korkade, alla bonusar finns för att agera skraplotter för, de är inte vinster som kan plockas ut.

Men å andra sidan kan man vinna med hjälp av dessa “bonuspengar”.

Du får surfa runt lite bland olika spelsajter för det kan vara mycket snåriga regler kring detta.

En aning om bonusregler som kan vara bra att kunna. Men dessa varierar emellan bolagen och mellan olika spel.

Såhär kan det funka:
Antaga att du får 100% belöning samt sätter in 500 kronor. Nu har du 1 000 kronor på ditt konto samt spelbolaget har, låt oss säga 15 gånger omsättningskrav på sin bonus.
Det innebär att du ska omsätta in 15 gånger 500 kronor eller rakt av 7 500 kronor innan du kan plocka ut din belöning från kontot.

Mestadels skapar spelbolagen ett par konton, ett för satsade pengar samt vinster samt ett för bonuspengarna för att skilja dem åt. Skänker en enkel överskådlig bild av hur mycket du har att spela för och även bra för spelbolaget.

För krångligt med bonus?

Dina vinster går rakt in på ditt konto för vinster så dem kan du alltid plocka ut alternativt agera skraplott online för, resten kan du förgät och ägna dig till att vinna mycket istället.

God tur!

Be the first to comment

Leave a Reply