Hittat en hartass? Dags att spela på lotteri

Lyckan kanske väntar runt hörnet, fast det krävs lite insatser av dej, eljest händer inget.

För en tid sedan kunde man studera på Internet samt i en del tidningar om den norska gutten som inte kunde sova efter en sen kväll på sta’n. Han spelade lite på en spelportal som drivs av det svenska spelbolaget Betsson och vann 106 miljoner kronor.
”From a Jack to a King……”


Klicka på bilden för att spela lotteriet 3WoW – internets högvinst 55000 i månaden i 15 år

Så jag tänkte ge dej en aning förslag här så antagligen du blir nästa man alternativt kvinna att vinna en bag med pengar på genom att spela på lotteri.

Spela inte på Svenska spels lotteri

En kort uppmaning men egentligen så angelägen. Monopolföretaget Svenska spel som är helägt av Svenska staten med bland andra lotterispelen Triss samt Stortriss har de uslaste villkoren vad gäller återbetalning av satsade pengar till sina spelare.
Bara 47% medan de flesta spelbolagen på nätet har 95%, mer än dubbelt så stora chanser med andra ord.

Surfa runt bland annorlunda spelbolag om du skall spela lotteri

Så undviker du bolag som Svenska spel när du ser deras dåliga odds, men bese de andra du kan vara hugad av också.

Bonusar
När du likväl surfar runt bese vilka typer av annorlunda förmåner spelbolagen har när man skall spela på deras lotteri.
Numera är det inte sällsynt att man kan få över 100% i bonus när man öppnar ett nytt spelkonto.

Fyrdubbla dina chanser att vinna
Det första tipset att avstyra Svenska spel dubblade dina chanser att vinna mera pengar. Detta med bonusar dubblade dina insatta pengar, så redan nu när du blott läst hälften av denna post har du fyrdubblat dina chanser att vinna mycket pengar.

Fria spin

Detta är något som så sakteliga börjar erbjudas även på svenska spelportaler. När du öppnar ett nytt konto hos ett spelbolag så kan du få ett antal skraplotter att agera lotteri med totalt gratis. Det som är fantastiskt är att trots att de är gratis så vinner du riktiga pengar när du vinner.

Spela gratis

Här sparar du pengar tack vare att du kan experimentera de skraplotter, av de över 100 typer som erbjuds, totalt gratis.
Du vinner inga riktiga pengar alldenstund du lirar lotteri totalt gratis, men det ger dej möjligheten att bilda dej hur du ska spela på exakt detta lotteri för att vinna.

Spela lotteri på svenska spelbolag alternativt i vilket fall i EU.
Tänk dej detta ”otäcka” scenario.

Din lycka är fullständig för du har just vunnit en riktigt stor vinst på en amerikansk spelportal.
Du anser det är helt acceptabelt att spelbolaget drar av amerikansk uppbörd på din avans, men när även den svenska skattmasen drar av svensk uppbörd på dina pengar så blir det inte så mycket kvar att jubla för.

Spela i EU
Om du håller dej till att spela på lotterier på spelportaler inom EU så dras det däremot blott skatt i landet där spelbolaget är registrerat det dubbelbeskattas inte. De flesta spelbolagen finns på Malta där skattetrycket inte är så hårt, så merparten av din avans trillar ner i din egen madrass.

Good luck !

Be the first to comment

Leave a Reply