Att vinna på Triss gör fantasier till verklighet

En enorm dröm för de allra mesta utav oss är att vinna på Triss. Ett mycket stort tillskott i kassan utan större möda är vad de allra flesta av oss antar gör lyckan absolut. Många vill bege sig, inhandla ny automobil alternativt båt, satsa pengar för framtiden, skänka slantar till bättre behövande, börja ett företag, modernisera garderoben… acceptera, möjligheterna är egentligen oändliga när det handlar om att placera sprätt på slantar.

Vinna på Triss

Att vinna på Triss öppnar dörrarna för mycket som tidigare känts som avlägsna drömmar, särskilt om vinsten hamnar i händerna på en vanlig arbetare som dag ut samt dag in följer likadana rutiner samt lever på samma budget. Dröm blir till realism.


Vinna på Triss? Klicka på bilden för att spela hos svenskt bolag med kanonodds

Att vinna på Triss är i själva verket rätt så lätt, ungefär var femte bit ger vinst. Emellertid så är de mesta vinster små, från 25 kronor samt uppåt, , men man blir ju inte direkt miljonär utav att vinna 25 kronor på Triss.

Önskar man kamma hem större vinster så är det desto svårare, för de är sällsynta. Innehar man tur så skrapar man fram tre TV-rutor som innebära att man får fler en bit att raspa – från en livesänd TV-soffa. På TV-lotterna är minsta vinsten 50 000 kronor samt högsta 50 000 kronor per månad i 25 år. Dessa månadsvinster får man om man skrapar fram summor inuti klöversymboler.

För många är månadsvinsterna de allra mest eftertraktade eftersom det inte blott ger en en massa slantar utan också stabilitet och borgen för flera år framöver. En miljon kronor är beklagligtvis lättare än man kan tro att sätta sprätt på, men en stabil extrainkomst är tryggare.

Triss omsätter 3 miljarder kronor per år och ungefär hälften utav denna summa går tillbaka till spelarna. De som verkligen kan säga sig vinna på Triss är alltså spelföretaget Svenska Spel som ligger bakom trisslotten.

Det är såklart fler skraplotter på marknaden än Triss, men Triss är den mest berömda. Detta beror dels på liveskrapningarna i TV, men också på alla de kittlande reklamerna man tittar på i samhället, vem minns t ex. ej det klassiska Triss-citatet «Plötsligt händer det! »? En annan svensk skraplott är TIA, som kostar tio kronor och ger avans på upp till 200 000 kronor. Tialotten har nämligen lägre pris än Triss, men också lägre vinstsummor.

Tanken på att vinna på Triss är vad som får oss att köpa dessa små skraplotter om samt om åter. Flera gör det rituellt varje dag, vecka eller månad, när andra gör det då och då, när de får ett infall. Vissa gör det i par, övriga för sig själv. Ett litet antal gillar att skrapa virtuella lotter på internet när övriga föredrar de klassiska papperslotterna. Hur man än skrapar sin lott så är det en sak som förenar alla som lirar, nämligen drömmen om att vinna på Triss.

Be the first to comment

Leave a Reply