NordicBet, din lättillgängliga vadslagningssajt online

Fördelen med att spela hos NordicBet, är att denna vadslagningssajt har två tillgängliga gränssnitt vid namnet NordicBet Toolbar och Simple Bet som man kan ta och njuta utav.

NordicBet Simpel Bet

Simpel Bet är NordicBets patenterade gränssnitt som stöder spelare som har problem att finna de event som man kan ämna spela, bland alla de som finns tillgängliga. Gränssnittet hjälper genom att ställa en spelare flera frågor om t.ex. vad du känner för att spela på och via dessa frågor ges en spelare flera förslag på diverse matcher samt odds som kan intressera en.

NordicBet

NordicBet har en webbsida som erbjuder spel på olika event från åtskilliga länder världen över och de kommer i 6 olika språk. De använder sig utav ett användargränssnitt som är oerhört enkel och fräsch och gör det genomförbart för spelare att finna det de söker lätt. NordicBet är en sport betting sajt baserad sedan länge i Skandinavien. Vadslagningssajten har i mål att tillhandahålla sina spelare olika odds som är konkurrenskraftiga på diverse sport event i den Europeiska marknaden. NordicBet är sajten som erbjuder sina spelare odds på Globala samt Europeiska sportevent, något för flertalet spelare som söker sports book.

Bland de sporter som NordicBet erbjuder finns exempelvis baseball, boxning, amerikansk fotboll, tennis, golf och fotboll. Är man en spelare som föredrar fotboll, är NordicBet en plats som erbjuder en allt möjligt, som olika stora ligor från olika Europeiska länder. NordicBet erbjuder också sina kunder bra odds på flera matcher från både lokala samt mindre ligor.

Kom igång och spela hos NordicBet

För att starta ditt spelande hos NordicBet är det bara att först registrera sig samt öppna ett konto. Processen tar enbart några minuter och handlar endast om att först fylla in lite information, så att man efteråt kan kom igång och sätta in sina pengar på sitt spelkonto. Det finns flera sätt att genomföra en insättning och bland annat kan man använda sig av Glue Pay, Visa, Entropay, Neteller, MasterCard, WebMoney, Click and Buy samt Moneybookers.

För de som behöver assistans alternativt söker ytterligare information, finns NordicBet support tillgängligt via antingen live chatt, telefon eller e-post. Supporten kommer i fler språk och man kan kontakta dem via e-post eller chatt dygnet runt. Kontakt genom telefon är å andra sidan endast öppen mellan måndag-fredag, kl. 08:00-20:00 CET.

Minimum insatsen hos NordicBet ligger på €0,13 och avgörs efter vad själva växelkursen ligger på mellan Euron och skilda Skandinaviska valutor. Den högsta insatsen för spel hos NordicBet avgörs efter den max vinst man erhåller för det enskilda vadet man gör på t.ex. en match, vilket ligger just nu på €22,500. Hos NordicBet finns också en gräns för den summa man kan vinna dagligen och veckovis och den ligger för tillfället på €84,375.

Fördelar med att spela hos NordicBet

Att spela hos NordicBet medför att man kan ta del av många olika unika fördelar, som bonusar. En av de bonusar som spelare som är kunder hos NordicBet kan ta del utav är deras insättningsbonus som ligger på 100 % upp till 1000 kr, som är tillgänglig för spelare som kommer från Norge, Sverige och Danmark. Det spelar ingen roll vad resultatet är efter ditt första vad, du kommer fortfarande att erhålla din insättningsbonus inom 48 timmar direkt in på ditt spelkonto. Men för att ta ut din insättningsbonus summa tvingas man som spelare först omsätta den minst 3 gånger på tripplar med odds som ligger på minst 1.80.

En anna fördel som spelare hos NordicBet kan dessutom ta del av är deras hjälp vid vadslagning, som går ut på att de erbjuder spelare en toolbar. Denna toolbar ger dig tillträde till ens spelkonto och gör en så kallad one click betting möjlig och det spelar ingen roll vad för andra saker som görs på ens själva dator.

NordicBet är en vadslagningssajt som erbjuder sina spelare nöje på nätet.

Be the first to comment

Leave a Reply